Svi bi da osvoje stan: Poslato 2,8 miliona računa

U trku za četiri stana u Banjaluci, koja se dodjeljuju u nagradnoj igri "Deset računa izbroji i stan osvoji" krenuli su brojni građani RS i BiH, koji su za mjesec poslali 280.260 koverata, sa po deset fiskalnih računa.
Do izvlačenja prvog stana u ovoj veoma popularnoj nagradnoj igri koju organizuje Ministarstvo finansija RS i Udruženje ekonomista "SWOT" ostalo je više od mjesec dana, ali to ne sprečava građane da svakodnevno hrle u poslovnice "Pošta Srpske" i predaju koverte, piše "Glas Srpske".

Prvo izvlačenje u ovoj nagradnoj igri, koja je počela 15. jula i trajaće do 13. oktobra, planirano je 22. septembra. Dobitnik drugog stana biće poznat 29. septembra, trećeg 6. oktobra, a četvrtog 13. oktobra.

Član radne grupe za organizaciju nagradne igre Rade Šegrt kaže da dnevno u prosjeku pristigne 20.000 koverata u poslovnice "Pošte Srpske", te da su organizatori zadovoljni interesovanjem građana, koje je iz dana u dan sve veće.

"Očekujemo da najveća navala bude u septembru, nakon završetka godišnjih odmora. Ako se zadrži sadašnji trend pristizanja koverata do posljednjeg izvlačenja trebalo bi biti oko milion koverata, što je odličan rezultat ako se uzme u obzir broj stanovnika u RS kao i činjenica da prvi put organizujemo nagradnu igru", rekao je Šegrt.

Tagovi: