Sedam nerealnih želja koje muškarci žele od žena

Šta muškarci žele od žena? Sudeći prema viđenom – mnogo kontradiktornosti. Naravno da to ne vrijedi za sve pripadnike jačeg pola, ali neki muškarci kao da se ne mogu složiti sami sa sobom, pa u ženama traže potpuno nerealne stvari.

Izdvojili smo sedam potpuno nerealnih prohtjeva koje muškarci očekuju da žene s kojima su u ljubavnim vezama zadovolje.

1. Da jede sve, a ima tijelo modela. Naravno da ne želi svaki muškarac partnerku koja je super vitka i izgleda kao model, ali oni koji žele u isto bi vrijeme htjeli i da žena jede i najkaloričniju hranu kako bi u njoj mogli zajedno uživati. I da joj se ništa ne prima. A to da jedu šta god požele i da se ne udebljaju genetska je povlastica rijetkih žena.

2. Da bude bračni ‘materijal‘ i prijateljica sa povlasticama u isto vrijeme. Neke žene uspjele su uzeti najbolje od oba svijeta, ali mnogi muškarci dijele žene za zabavu i žene koje dovedeš kući. Dok u isto vrijeme traže partnerku koja je i jedno i drugo.

3. Da izgleda prirodno i super seksi u isto vrijeme. Neke žene i bez trunke šminke i u najobičnijoj odjeći mogu izgledati seksi, ali mnoge se seksi osjećaju kada se dotjeraju jer se tada osjećaju samopouzdanije i jednostavno bolje. Seksi izgled bez imalo truda nije najrealnije očekivanje.

4. Da muškarcu stalno pokazuje da joj je potreban i da joj je stalo, ali da ne bude prezahtjevna. Nije dobro kada mu šaljete previše SMS-ova, ali onda se žali da mu se rijetko javljate… Poznato? Muškarci vole kada se žene brinu za njih, ali prepadnu se kada pokažu (pre)duboka osjećanja.

5. Da se odlično slaže s partnerovim prijateljima, ali da nema sopstvene muške prijatelje.Muškarac mora prihvatiti to da on možda nije jedina muška figura u životu svoje partnerke i da ona ima pravo imati i muške prijatelje. Naročito ako muškarac ima prijateljice – jer u ljubavnoj vezi nema mjesta dvostrukim standardima.

6. Da bude nezavisna, a da istovremeno potvrđuje partnerovu muškost. Muškarci vole kada je žena sposobna, kada u kući drže sve pod kontrolom, kada sve može sama, ali u isto vrijeme će im smetati ako se ne osjećaju dovoljno muževno, odnosno ako im partnerka ne daje do znanja da oni nose pantalone u vezi.

7. Da bude spremna obavezati se, ali ne i da želi brak po svaku cijenu. Duga veza je prihvatljiva, ali čim se spomene riječ brak hvata ih panika. Dakle, žele ozbiljnu, ali ne i preozbiljnu vezu. Pa ko bi razumio te muškarce?

(NN, zadovoljna.hr)

Tagovi: