Zbog svađe Megan i Harija reagovala i policija?

Kada su prije nekoliko mjeseci odlučili da napuste Veliku Britaniju i svoju sreću potraže u Americi, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, 38-godišnja Megan Markle i tri godine mlađi suprug, princ Hari, nadali su se novom početku.

Nadali su se i kako će daleko od problema s dvora napokon moći da uživaju u mirnom porodičnom životu. Ali, čini se da to nije tako. Nakon što su se na njih požalile komšije, sada im je na vrata pokucala i policija, i to zbog - njihove žestoke svađe, piše New Idea.

Naime, navedeni medij piše kako se par gotovo svakodnevno svađa, a njihov je posljednji sukob toliko eskalirao da je morala da se umiješa i policija. Najveći uzrok svađa je Meganina nervoza i nezadovoljstvo životom u Los Anđelesu, koji nije "ispao" kako je očekivala.

"Jako je uznemirena jer se stvari nisu odigrale kako je planirala. Nadala se povratku u Hollywood, što zbog pandemije nije moguće", tvrdi prijatelj ovih supružnika.

Čini se kako joj smeta i - Hari.

"Jako je nervira i Hari, za kojeg smatra da se ne trudi dovoljno da se prilagodi životu u Holivudu", istakao je izvor.

Ni komšije kraljevskog para nisu oduševljene činjenicom što im, zbog dolaska Megan i Harija, naselje konstantno oblijeću dronovi i znatiželjni mediji pa su ih tako prozvali "komšijama iz pakla".

"Ljudi plaćaju milione da bi živjeli tamo jer je naselje mirno i omogućava im privatnost. Međutim, s dolaskom kraljevskog para, život u ovom naselju se pretvorio u pravi haos", ispričao je nedavno neimenovani izvor.