Teslićanin slučajno snimio kada je vozač automobilom udario biciklistu (VIDEO)

Prije nekoliko dana dogodila se saobraćajna nesreća na Bariću u Tesliću u blizini crkve Svetog Proroka Ilije koju je sasvim slučajno snimio jedan Teslićanin.

Kako portal eTeslic nezvanično saznaje, biciklistu je automobilom udario Teslićanin D.Ć. poznat po nadimku Beli. Takođe, nezvanično, biciklista je smješten u dobojsku bolnicu sa povredom ramena. Riječ je o Teslićaninu koji je došao na odmor, a inače već godinama radi u Banjaluci kao pogramer.

Ovo nije prvi put da Beli učestvuje u saobraćajnim nezgodama u Tesliću. Nedavno je, kako eTeslic nezvanično saznaje, udario i biciklistu na banjskom pravcu. Takođe, kako nezvanično saznajemo odjavio se u Tesliću, a prijavio mjesto prebivališta u Doboju, zbog vozačke dozvole.

Zbog svega toga, građani Teslića apeluju da se ovaj vozač što strožije sankcioniše! Kako kažu, takvi vozači su opasnost na putu po sve učesnike u saobraćaju.

 
Beli udario biciklistu

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ – "UDARI ČOVJEKA, RAZBI GA" - TESLIĆANIN SLUČAJNO SNIMIO TRENUTAK KADA JE VOZAČ AUTOMOBILOM UDARIO BICIKLISTU NA BARIĆU Prije nekoliko dana dogodila se saobraćajna nesreća na Bariću u Tesliću u blizini crkve Svetog Proroka Ilije koju je sasvim slučajno snimio jedan Teslićanin. Kako portal eTeslic nezvanično saznaje, biciklistu je automobilom udario Teslićanin D.Ć. poznat po nadimku Beli. Takođe, nezvanično, biciklista je smješten u dobojsku bolnicu sa povredom ramena. Riječ je o Teslićaninu koji je došao na odmor, a inače već godinama radi u Banjaluci kao pogramer. Ovo nije prvi put da Beli učestvuje u saobraćajnim nezgodama u našem gradu. Nedavno je, kako eTeslic nezvanično saznaje, udario i biciklistu na banjskom pravcu. Takođe, kako nezvanično saznajemo odjavio se u Tesliću, a prijavio mjesto prebivališta u Doboju, zbog vozačke. Zbog svega toga, građani Teslića apeluju da se ovaj vozač što strožije sankcioniše! Kako kažu, takvi vozači su opasnost na putu po sve učesnike u saobraćaju.

Posted by eTeslic.com on Wednesday, August 5, 2020


 

Tagovi: