OPREZ: Ako vidite ovog čovjeka pozovite policiju (FOTO)

Ivica Mišković iz Kaknja koji je danas pobjegao iz zgrade Osnovnog suda u Banjoj Luci još nije uhapšen, a za njim traga sva raspoloživa sudska policija i pripadnici banjolučke policije.

Građani se mole da ukoliko primjete ovog bjegunca da pozovu policiju. Mišković ima i profil na Fejsbuku, a  optužen je za zlostavljanje djevojčice, odnono za obljubu i sudilo mu se u Osnonoom sudu u Banjoj Luci.

Direktor Sudske policije RS Žljeko Dragojević potvrdio je ranije  "Glasu Srpske" da je Mišković pobjegao nakon izricanja presude za krivično djelo obljuba.

- On je bio na objavi odluke za krivično djelo obljuba, a po završetku je vraćen u prostoriju za zadržavanje. Tu je provalio kroz prozor i pobjegao. Naša radnica je pokušala da ga zaustavi i tu je došlo do naguravanja, ali nije uspjela - rekao je Dragojević.

Dodao je da je pokrenuo interni postupak kako bi se provjerilo da li postoji nečija odgovornost za bijeg.

- Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta u radu naših radnika oni će svakako biti sankcionisani. Niko neće biti amnestiran od odgovornosti. Sada ne mogu ništa da prejudiciram - rekao je Dragojević.

Glas Srpske

Tagovi: