Dineco pokrenuo proizvodni pogon u Banjoj Luci

Kompanija za dizajniranje i proizvodnju namještaja DINECO koja je osnovana prije 17 godina u Trebinju, pokrenula je proizvodni pogon u Banjoj Luci. Tim povodom upriličeno je druženje za poslovne partnere i arhitekte sa ovog područja, s ciljem uspostavljanja saradnje i budućih zajedničkih projekata.

Direktor kompanije DINECO Duško Pantović, rekao je da je pokretanje proizvodnog pogona u Banjaluci rezultat potreba tržišta,  odnosno potražnje za njihovim uslugama u ovom dijelu Republike Srpske.

- Iako je sjedište DINECA u Trebinju, mi već dugi niz godina opremamo enterijere širom naše zemlje, ali i regiona. Kako bismo bili u prilici da našim kupcima sa ovih prostora pružimo još kvalitetniju i bržu uslugu, prokrenuli smo proizvodni pogon u Banjaluci. Mogu reći da su rakcije odlične i da već sada imamo veliki broj upita i dogovorenih projekata kojima se iskreno radujemo. Drago nam je što su ovaj novi korak u našem poslovanju podržali i naši dugogodišnji partneri, predstavnici Eggera, Corpusa i Holz-Hera, kao i brojne arhitekte koje imaju veliku u ulogu u procesu izrade projekta opremanja enterijera. Zahvaljujem svima i nadam se uspješnoj i dugoročnoj saradnji na zajedničko zadovoljstvo - rekao je Pantović.

Druženju povodom otvaranja fabrike namještaja u Banjaluci prisustvovali su predstavnici Eggera, jedne od vodećih svjetskih proizvođača drvnih materijala, predstavnici Corpusa, proizvođača softvera za izradu namještaja po mjeri koji primjenjuju i dizajneri DINECA, kao i predstavnici firme Holz-Her iz Austrije proizvođača vrhunskih proizvodnih mašina koje su instalirane i u DINECO fabrikama.

Firma DINECO osnovana je 2006. u Trebinju, a bavi se proizvodnjom pločastog namještaja. Kompanija nudi usluge kompletnog dizajniranja i opremanja enterijera, od idejnih rješenja, 3D vizuelizacije do krajnje izrade.

Više o firmi i uslugama koje nudi pogledajte OVDJE.

Tagovi: