Ispovijest lovca koji je pronašao kumu: Bila je loše, jela je samo šipak i pila vodu

Kada smo pronašli Mirjanu Vidaković bila je u veoma teškom zdravstvenom stanju i rekla nam je da je brala šipke i da se izgubila, ispričao je ovo za Srpskainfo lovac Ljubiša Bogićević koji je pronašao nestalu ženu.

Podsjetimo, za Vidakovićevom je policija tragala od 21. septembra kada je njen kum Miro Bojanić prijavio da je ona nestala.

On je tada u policiji rekao da ju je zadnji put vidio 11. septembra i da joj se od tada gubi svaki trag.

Prema pričama mještana njih dvoje su bili u ljubavnoj vezi od početka godine, kada je preminuo njen suprug.

Kako nezvanično saznajemo krim policija je ispitivala Bojanića oko toga šta se desilo sa Mirjanom, a on je čak i pao na poligrafskom ispitivanju.

Međutim, ubrzo poslije toga on je počinio samoubistvo.

Bogićević je ispričao da je zajedno sa kolegama bio u lovu i da su tada u blizini napuštenih ribnjaka u Prnjavoru vidjeli ženu kako sama sjedi na šiblju.

– Prišli smo joj i pitali šta radi tu, a ona je rekla da je otišla brati šipak i da se izgubila. Izgledala je baš isrcrpljeno i bila je u lošem psihičkom stanju. Kada nam se predstavila shvatili smo o kome se radi i pozvali policiju i Hitnu pomoć – ispričao je Bogićević.

Prema njegovim rečima, ona je govorila da je baš gladna i tražila hranu i vode.

– Dali smo joj da pije vode, ali je ona krenula da povraća. Nakon toga smo odlučili da čekamo hitnu. Vidjelo se da je baš u lošem stanju, ali kako i da ne bude kada je mjesec dana jela samo šipke i pila vodu – istakao je Bogićević.

Nakon što je na društvenim mrežema objavio da je pronašao nestalu ženu dobio je mnogo podrške od kolega lovaca, ali i mješana Prnjavoa.

On je za Srpskainfo ispričao i da je prije pet-šest godina učestvovao u potrazi za nestalom staricom i da ju je on tada pronašao, ali da je već bila mrtva.